HAKAN EROL SAYIN ADNAN OKTAR’IN ARKADAŞLARININ GERÇEK SİLAHLANMA SEBEPLERİNİ GİZLEMİŞTİR

 

Hakan Erol kitabında, Adnan Oktar Davası dosyasını incelerken gördüğü birçok belgeyi okuyucularından gizlemiş, hatta bu belgelerin içeriğine aykırı yorumlar yaparak okuyucularını aldatmıştır. Bu gerçeği ortaya koyan örneklerden birine, Sayın Adnan Oktar’ın arkadaşlarının silahlanma sebepleri hakkında yaptığı bir yorumda rastlanılmaktadır. Hakan Erol, Sayın Adnan Oktar’ın arkadaş grubundakilerin güya can güvenliği sorunu yaşamamalarına rağmen silahlandıklarını, bunu da Valilikte tanıdıkları aracılığıyla gerçekleştirdiklerini ileri sürmüştür:

 


Bu iddia gerçeklere aykırıdır. Sayın Adnan Oktar’ın arkadaşları camialarına yönelik tehdit ve suikast girişimleri nedeniyle silahlanmışladır. Söz konusu tehdit ve suikast girişimleri resmi makamlarca da tespit edilmiştir. Nitekim İstanbul Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü bunlara dair bizzat Sayın Adnan Oktar’ın kendisine tebligatlar yapmış ve gerekli koruma tedbirlerini tahsis etmiştir. Aşağıdaki evraklardan da anlaşıldığı gibi, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü DEAŞ, PKK/KCK gibi terör örgütlerinin Sayın Adnan Oktar’a yönelik suikast eylemi hazırlığı içinde olduklarını tespit etmiştir. Bu durum söz konusu planlar nedeniyle Sayın Adnan Oktar’ın arkadaşlarının da can güvenliklerinin tehdit altında olduklarına ve haklı gerekçelerle silahlandıklarına yönelik delillerden biridir.



 

Konuyla bağlantılı önemli bir noktada şudur ki, Sayın Adnan’ın arkadaşlarına ait silahların tümü ruhsatlıdır. Hepsi legal yollarla ve kanunen gerekli tüm incelemelerden geçtikten sonra alınmıştır. Dosyada ve kitapta iddia edildiğinin aksine silahların ruhsatlarının temininde rüşvet veya tanıdık insan devreye sokulmamıştır. Bu yöndeki iddialar tamamıyla hayalidir, hiçbir delile dayanmamaktadır ve Sayın Adnan Oktar’ın arkadaşlarının illegal yollara başvuran bir suç örgütü zannedilmesi için ortaya atılmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SAYIN HAKAN EROL’UN “TURNİKE” İSİMLİ KİTABINA CEVABIMIZDIR

KOMPLOCULAR SAYIN ADNAN OKTAR VE ARKADAŞLARININ SAVUNMA GÜCÜNÜ KIRACAK YALANLAR UYDURMUŞLARDIR

SAYIN ADNAN OKTAR’A YÖNELTİLEN EZİYET SUÇLAMALARI ASILSIZDIR