SAYIN ADNAN OKTAR ASKERLİĞE BÜYÜK DEĞER VERMEKTEDİR

 


Hakan Erol’un da kitabına taşıdığı gibi, Adnan Oktar Davası dosyası kapsamında müşteki sıfatıyla ifade veren bazı kişilerce güya Sayın Adnan Oktar’ın yanında bulunan arkadaşlarını askere göndermediği ve bu kişileri askerlikten soğutmaya çalıştığına dair mesnetsiz ve hayal ürünü bir iddia ortaya atılmıştır. Söz konusu asılsız ve mesnetsiz iddia yazılı ve görsel basında da yer bulmuş ve toplum nezdinde Sayın Adnan Oktar’ın arkadaş grubu aleyhinde yapılmaya çalışılan algı operasyonun bir parçası haline getirilmiştir.

Hakan Erol’un konuyla ilgili olarak yazdıkları arasında şu bölümler de yer almaktadır:





Bu tür açıklamaların mantıksız ve gerçekdışı oldukları, karalama amacıyla yapıldıkları şüphesizdir. Nitekim bir araştırma yapılsa, Türkiye’de bugüne kadar askere gidip de ideolojisi kökten değişmiş insan sayısı tahminimizce iki elin parmaklarının sayısını geçmeyecektir. Zira askerlik sürecinde devletimiz tarafından yoğun bir ideolojik eğitim verilmediği için böyle bir sonucun ortaya çıkması son derece doğaldır.

Diğer taraftan devletini ve milletini az da olsa seven, dünyada gelişen olaylar karşısında bir ülkedeki askerlik kurumunun ne kadar olduğunu biraz olsun kavrayabilecek anlayışa sahip bir kimsenin kitapta alıntısı yapılan ifadede geçen türden cümleleri kullanmasının imkansız olduğu açıktır. Cezaevinden kurtulmak için sunulan tek fırsat olan etkin pişmanlığı seçen kişilere kasıtlı olarak söyletilen bu ifadelerin Sayın Adnan Oktar’ı karalamak amacıyla üretildikleri kolaylıkla anlaşılmaktadır.

Sayın Adnan Oktar’ın askerlik, şehitlik ve ordu gibi kavramlar hakkındaki gerçek görüşleri milyonlarca insanın önünde sayısız kez verdiği şu şekildeki beyanlarına yansımıştır:

Allah askerimize güç kuvvet versin, onları kahpe kurşunlardan korusun. Allah onlara heybet versin. Karşılarındaki gücün basiretini bağlasın Allah, kalplerine korku salsın. Allah askerimizi başarılı kılsın, onları nuruyla sarsın. Hepsine hidayet versin. Şehit olan olursa da Allah şahadetini mübarek etsin.” (16.09.2015)

Askerimizin polisimizin her dakikası her saniyesi sevap. Vatan için millet için hayır için nöbet tutuyorlar. Son derece şedid bir ortamda canlarını ortaya koyup gece gündüz gayret ediyorlar, ne mutlu onlara. Allah onlardan gani gani razı olsun.” (26.12.2017)

“Benim 3 tane delikanlım şehit oldular, fiili çatışmada kendi arkadaş grubumdan 3 tane delikanlımız, alkanlara boyandılar, zerre futur getirmedim zerre, haberi geldi akşam baya neşeliydik gayet rahattık, tebrik ettik şehitleri… Gazilerimiz var kardeşlerimizden omzunda kurşunla yaşayan var, dizinde kurşunla yaşayan var.” (28.12.2016)

“En az 4 milyon asker silah altına alınsın. PKK’yı net kökünden bitirelim. Seferberlik ilan edilsin, konu bitirilsin bu sefer. Bu çok uzayacak yoksa. Hem Avrupa’ya bir şamar olur, hem Amerikan derin devletine bir şamar olur. Bir daha da böyle bize kafa tutmak, densizlik, dangalaklık yapamaz kimse.” (16.09.2015)

“Allah şehitlerimizin şehadetini mübarek ve makbul etsin. Delikanlılarımız tüm şehitlere selamımızı götürsünler. Allah ailelerine sabrı cemil, huzur, bereket nasip etsin. Millet olarak Malazgirt’ten bu yana şehitler vererek bugüne geldik. Şehit vermek milletimiz için onurdur. Allah şanlı ordumuzun gazasını mübarek kılsın.” (11.02.2018)

“Şehit ailelerine, gazi ve gazi ailelerine yaylalık yerler de dahil yurdun her yerinde tatil köyleri yaptıralım, onları çok güzel yaşatalım. Bu mekanlar halka da açık olsun, halk onları ziyarete gitsin, hediyelerle onore etsin. Can azizdir, vatan için canını vereni baş tacı edelim.” (17.07.2017)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SAYIN HAKAN EROL’UN “TURNİKE” İSİMLİ KİTABINA CEVABIMIZDIR

KOMPLOCULAR SAYIN ADNAN OKTAR VE ARKADAŞLARININ SAVUNMA GÜCÜNÜ KIRACAK YALANLAR UYDURMUŞLARDIR

SAYIN ADNAN OKTAR’A YÖNELTİLEN EZİYET SUÇLAMALARI ASILSIZDIR