SAYIN ADNAN OKTAR HER ZAMAN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZI DESTEKLEMİŞTİR

 


Komplocuların bir diğer stratejileri de, ortaya attıkları yalanlarla Sayın Cumhurbaşkanımızın, AK Parti’nin ve sevenlerinin Sayın Adnan Oktar’ı hedef almalarını sağlamaktır. Bu amaçla hareket eden komplocular dosyaya soktukları asılsız iddialarda, Sayın Adnan Oktar’ın kamuoyunun önünde olmadığı zamanlarda güya Sayın Cumhurbaşkanımız aleyhinde konuştuğunu ileri sürmüşlerdir. Hakan Erol da söz konusu hayali konuşmalardan 1-2 örneği kitabına taşımıştır.

Sayın Adnan Oktar’ı tanıyanlar ve takip edenler gayet iyi bilmektedirler ki, kendisi Sayın Cumhurbaşkanımızı 1994 yılındaki yerel seçimlerden önce desteklemeye başlamış ve bugüne kadar Türkiye’deki tüm fitne girişimlerinde, her türlü baskıya rağmen bu desteğini arttırarak sürdürmüştür. AK Parti’nin iktidara gelmesinde ve bu iktidarın güçlü şekilde devam etmesinde en önemli etken olan fikri zeminin oluşmasında Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarının kültürel faaliyetlerinin rolü çok büyüktür.

Sayın Adnan Oktar yerli ve milli bir insandır. Türkiye’yi de muhakkak yerli ve milli olan bir liderin yönetmesini istemektedir. Bu milli liderin; işinin ehli, liyakat sahibi, dindar, milletin seveceği, milletini seven, siyaseti çok iyi bilen, yetenekli, Allah’tan başka hiç kimseden korkmayan, Türkiye’yi ‘Kızıl Elma’ ülküsüyle büyütmeyi, Türk ve İslam ülkelerini ihya etmeyi hedefleyen birisi olması gerektiğini düşünmektedir. Yani Sayın Adnan Oktar’a göre bu milli lider kesin olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Bu yüzden Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları Sayın Erdoğan’ı canları pahasına on yıllardır her şart ve ortamda desteklemekte, onu tüm tehlikeler karşısında koruyup kollamaktadırlar. Sayın Adnan Oktar, Sayın Cumhurbaşkanımızı 1994 yerel seçimlerinden günümüze kadar neden desteklediğini şu sözleriyle açıklamıştır:

“Allah yolunda samimiyetle gayret ettiğini görüyorum. Tüm Müslümanlara sahip çıkıyor, delikanlı, İngiliz Derin Devleti’nin baskısından zerre yılmıyor. Belediye Başkanlığı döneminden beri samimiyetini gördük, biliyoruz. Sonuna kadar hep yanında olacağız inşaAllah.” (27 Ocak 2018)

Sayın Adnan Oktar’ın arkadaşı Altuğ Müştak Berker’in 1994 Belediye Başkanlığı seçimleri döneminde Sayın Erdoğan’ın yanında yer aldığı görülüyor



1993 yılında Refah Partisi Kongresi’nde Sayın Gülay Pınarbaşı,
Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte görülüyor



Sayın Adnan Oktar’ın Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve politikaları hakkındaki gerçek görüşleri A9 TV’deki canlı yayınlarda yaptığı aşağıdaki konuşmalarından anlaşılmaktadır:

"Milletçe Tayyip hocamı desteklemeye devam edeceğiz. Türkiye İslam aleminin lideri olacak." (5 Temmuz 2017)

"Tayyip hocam çok mert, dürüst bir delikanlı. Tam bir Kuran talebesi maşaAllah. Milletçe kendisinin yanındayız evvelAllah." (8 Mart 2018)

"Tayyip hocam modern delikanlıdır. Kendisine iyi destek verilirse Türkiye'yi güzel modern bir çizgide geliştirecektir." (18 Mayıs 2017)

"Tayyip hocam namazında niyazında, nur gibi insan. Bu vatanın evladı, bizim kardeşimiz. Bu konuda vicdanlı olunmalı." (24 Mart 2017)

"Tayyip hocam aslan gibi maşaAllah, tam bir Anadolu delikanlısı. Allah uzun ve hayırlı ömür nasip etsin kendisine. 2019, 2029, 2039’da da Tayyip hocam hep cumhurun başında olacak evvelAllah. Tayyip hocam, güzel ahlakıyla, dürüstlüğüyle, samimiyetiyle milletimizin gözlerinin önünde olan bir insan, Erbakan hocamız’ın yanında yetişti. Onun gibi imanlı ve vicdanlı bir dava adamı. Tayyip hocam yaygaralardan etkilenmez, sadece vicdanını dinler." (26 Şubat 2018)

"Tayyip hocam Atatürk’ten sonra Cumhuriyet tarihinin en önemli lideri. Hiç taviz vermeden, delikanlıca tüm Müslümanlara sahip çıkıyor maşaAllah." (15 Ocak 2018)

"Biz her zaman mazlumdan yanayız. Tayyip hocamın da mazlum olduğuna inanıyoruz." (14 Ağustos 2013)

"Tayyip hocamın çok titiz korunması gerekir. Önemli bir insan, Allah ömrüne bereket versin." (12 Ağustos 2013)

"Tayyip hocamı partiler üstü bir mesele olarak sahiplenip korumak milletimiz için onurdur. Türk devletinin başı olan liderine milletin temsilcisi olarak sahip çıkıp korumak ve onun çevresinde kenetlenmek çok önemlidir." (30 Ekim 2017)

"Türkiye’nin içinden geçtiği böyle zor bir dönemde Tayyip hocamı yalnız bırakmamak bir devlet, millet meselesidir." (6 Ekim 2017)

"Bir insan AK Partiyi desteklemiyor olabilir ama millet olarak Tayyip hocamı desteklemek, milli bir liderin etrafında birleşme hayatidir…" (9 Eylül 2017)

"Tayyip hocam, Müslümanlara sahip çıkarken sadece kendisi varmış gibi şevkle, heyecanla ve azimle hareket ediyor. Ak Parti gençliği Tayyip hocama sahip çıkarken yalnız ben varım, ben her şeye sahip çıkmalıyım mantığında ve hamiyetinde olmalı. Milletçe Tayyip hocamı desteklemek bir vatan millet meselesidir." (23 Ekim 2017)

"Tayyip hocama milletçe çok sıkı sahip çıkmamız lazım. Tayyip hocam bütün dünyada İngiliz derin devletine açık açık meydan okuyan, siyaset alemindeki tek kabadayıdır. Bütün dünya da Tayyip hocamdan cesaret alıyor. Tayyip hocamız arslandır, delikanlının hasıdır. Allah razı olsun, Sn. Devlet Bahçeli Tayyip hocamıza çok güzel kol kanat geriyor. Çok doğru yapıyor. Büyük Birlik Partisi de Sn. Cumhurbaşkanımız’a destek olup sahip çıkıyor, onlara da teşekkür ediyoruz. Milletçe Tayyip hocamızın yanında olmamız şart. Özellikle bu dönemde Tayyip hocama destek olmak farz-ı ayndır." (22 Aralık 2017)

"Tayyip hocama da iyi sahip çıkalım. Türkiye’ye bir şey yapamayacaklarını gösterelim. Bunlar, Türkiye’yi teslim almanın kapısı olarak Tayyip hocamı teslim almayı düşünüyorlar. Bu yüzden Tayyip hocamı kimseye vermeyeceğiz. O’na uzanan ellerini kanunla hukukla kırarız." (22 Kasım 2017)

Bu nedenlerle halkımız, kapalı kapılar ardında gerçekleştiği ileri sürülerek hiçbir delile dayandırılmak zorunda kalmayan yalanlara değil, gözleriyle gördükleri kulaklarıyla duydukları Sayın Adnan Oktar’a itibar etmelidir. Aksi bir tutumun Müslümanca, adil ve vicdanlı bir yaklaşım olmayacağı, “Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın.” (Hucurat, 6) ayetinde dikkat çekilen hataya yol açabileceği unutulmamalıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SAYIN HAKAN EROL’UN “TURNİKE” İSİMLİ KİTABINA CEVABIMIZDIR

KOMPLOCULAR SAYIN ADNAN OKTAR VE ARKADAŞLARININ SAVUNMA GÜCÜNÜ KIRACAK YALANLAR UYDURMUŞLARDIR

SAYIN ADNAN OKTAR’A YÖNELTİLEN EZİYET SUÇLAMALARI ASILSIZDIR