SAYIN ADNAN OKTAR HER ZAMAN ARKADAŞLARININ EĞİTİMLİ OLMALARINI İSTEMİŞTİR

 


Sayın Adnan Oktar’ın arkadaş grubunu dağıtmak isteyen komplocu odaklar bu amaçla farklı farklı yöntemlere başvurmuşlardır. Bunlardan biri, Sayın Adnan Oktar’ın kamuoyu önünde konuşurken birçok konuda gerçek düşüncelerini anlatmadığının ileri sürülmesidir. Komplocular bu taktikle, kamuoyunun Sayın Adnan Oktar’ın hiçbir sözüne güvenmemesini, her söylediğine kuşkuyla bakmasını sağlamaya çalışmaktadırlar.

Hakan Erol da yazdıklarıyla bu algı operasyonuna destek vermiş, güya Sayın Adnan Oktar’ın arkadaşlarının eğitim almalarını engellediğini ileri sürmüştür. Halbuki Sayın Adnan Oktar’ın arkadaşlarının öğrenime devam etmelerini engellediği yönündeki iddialar husumetli müştekilerin yürüttükleri algı operasyonundaki yalanlardan biridir. Bu gerçeğin en büyük delili ise, Sayın Adnan Oktar’ın arkadaşlarının mezun oldukları üniversitelerdir.

Sayın Adnan Oktar’ın özellikle orta yaşlarda olan arkadaşlarını tanıyanlar gayet iyi bilmektedirler ki, bu insanların büyük bölümü geçmişlerinde ülkemizin en güzide eğitim kurumlarında öğrencilik yapan, en iyi kolej ve üniversitelerden mezun olan, birçok kursu başarıyla tamamlayan, birkaç yabancı dil bilen insanlardır. Yine bu kişilerden bir bölümü iki üniversite bitirmiş, aynı zamanda yüksek lisans ve doktora yapmıştır. Mezun olunan üniversiteler arasında daha çok Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi,  Çapa Tıp Fakültesi, Marmara Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi yer almaktadır. Yine bu insanların geçmişlerine bakıldığında, Saint-Joseph Lisesi, Saint Benoit Lisesi, Saint Michel Lisesi, Notre Dame De Sion Lisesi, Robert Koleji, Alman Lisesi, Avusturya Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Kadıköy Anadolu Lisesi gibi kolejlerde okudukları görülmektedir. Ayrıca belirtmek gerekir ki, Sayın Adnan Oktar’ın genç arkadaşlarının çoğu ise polis operasyonundan önce ülkemizin en güzide kurumlarında eğitimlerini sürdürmekteydi.

Aşağıdaki tablo Sayın Adnan Oktar’ın arkadaşlarının operasyon öncesi eğitim durumlarını göstermektedir:


Tablodan bir örnek vermek gerekirse, Sayın Adnan Oktar’ın arkadaşları arasından 125 kişinin üniversite mezunu olduğu görülmektedir. Sayın Adnan Oktar’ın hanım arkadaşlarından 16’sı onunla tanışmadan önce, 39’u ise tanıştıktan sonra üniversiteyi bitirmiştir. Erkek arkadaşlarından 29’u onunla tanışmadan önce üniversiteden mezun olurken, 41’i ise tanıştıktan sonra üniversiteden mezun olmuştur. Üniversiteyle ilgili olanlar da dahil olmak üzere, tablodaki tüm veriler Sayın Adnan Oktar’ın arkadaşlarının eğitim almalarına mani olmadıklarını açıkça göstermektedir.

Sayın Adnan Oktar’ın yakın arkadaşları arasında; doktorlar, psikologlar, mühendisler, mimarlar, avukatlar, iktisatçılar bulunmaktadır. Bunlar hep eğitim gerektiren mesleklerdir. Dolayısıyla iftira atıldığı kolayca anlaşılabilecek böyle bir konuda bile Sayın Adnan Oktar’ın suçlanmış olması komplocuların gözlerinin ne kadar döndüğüne bariz bir göstergedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SAYIN HAKAN EROL’UN “TURNİKE” İSİMLİ KİTABINA CEVABIMIZDIR

KOMPLOCULAR SAYIN ADNAN OKTAR VE ARKADAŞLARININ SAVUNMA GÜCÜNÜ KIRACAK YALANLAR UYDURMUŞLARDIR

SAYIN ADNAN OKTAR’A YÖNELTİLEN EZİYET SUÇLAMALARI ASILSIZDIR