SAYIN CELAN ADAN VE SAYIN MEHMET AĞAR’IN SAYIN ADNAN OKTAR’IN ARKADAŞ GRUBU TARAFINDAN TEHDİT EDİLİP KORKUTULDUKLARI İDDİASI ASILSIZDIR

 

Hakan Erol’un kitabında, Sayın Mehmet Ağar ve Sayın Celal Adan’ın geçmişte güya Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları tarafından tehdit edilip korkuldukları için günümüzdeki Adnan Oktar Davası’nda şikayetçi olmadıkları ileri sürülmüştür. Bu gerçek dışı iddiayı desteklemek amacıyla da husumetli müşteki Adil Serdar Saçan’ın ifadesinde geçen, Sayın Mehmet Ağar ve Sayın Celal Adan’ın geçmişte Sayın Adnan Oktar’ın arkadaş grubunun eylemleri nedeniyle çocuklarının hayatından endişe ettikleri yalanına yer verilmiştir.

Gerçekte ise, Sayın Mehmet Ağar, Sayın Celal Adan veya bu kişilerin çocukları hiçbir zaman Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları tarafından tehdit edilmemişlerdir. Bu gerçeği gösteren somut delillerden ikisi, 1999 yılındaki Bilim Araştırma Vakfı operasyonundan sonra açılan örgüt davasına Sayın Mehmet Ağar ve Sayın Celal Adan tarafından sunulan şikayetten feragat dilekçeleridir.



Görüldüğü gibi, Sayın Mehmet Ağar ve Sayın Celal Adan’ın geçmişteki örgüt davasında şikayetçi olmalarının ana sebebi, haklarında yayınlanmış karalayıcı bazı yazılardır. Ancak dilekçelerinde de belirttikleri gibi bu yazıların Sayın Adnan Oktar’ın arkadaş grubuyla hiçbir ilişkisi yoktur. Olmasına da bir neden bulunmamaktadır. Sayın Mehmet Ağar ve Sayın Celal Adan o dönemde karanlık odaklar tarafından yanıltıldıkları için Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarından şikayetçi olmuşlardır. Yanıldıklarını anladıklarında da davadaki şikayetlerini geri çekmişlerdir. Bu dilekçelerde, husumetli müşteki Adil Serdar Saçan’ın kitaptaki ifadesinde geçen çocuk tehditlerinden ise hiç bahsedilmemiştir. Zira söz konusu kişilerin geçmişte Sayın Adnan Oktar’ın arkadaş grubundan kaynaklanan bir sorun nedeniyle çocuklarının hayatıyla ilgili hiçbir endişeleri de olmamıştır.

Bu noktada Hakan Erol’un hayal gücünün boyutlarını ortaya koymak bakımından bir noktaya da dikkat çekmek gerekmektedir. Zira Hakan Erol, gencecik kızların günümüzde cesur davranıp Sayın Adnan Oktar’ın arkadaş grubundan şikayetçi olduklarını belirtirken, Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’nin İstanbul milletvekili, TBMM Başkanvekili Sayın Celal Adan’ın ve geçmişte devletimizin önemli makamlarında görev yapmış Sayın Mehmet Ağar’ın aynı cesareti gösteremediklerine inanmaktadır. Buradaki büyük çelişki, insanların sırf Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarını suçlamak için nasıl hikayeler uydurmak zorunda kaldıklarını açıkça ortaya koymaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SAYIN HAKAN EROL’UN “TURNİKE” İSİMLİ KİTABINA CEVABIMIZDIR

KOMPLOCULAR SAYIN ADNAN OKTAR VE ARKADAŞLARININ SAVUNMA GÜCÜNÜ KIRACAK YALANLAR UYDURMUŞLARDIR

SAYIN ADNAN OKTAR’A YÖNELTİLEN EZİYET SUÇLAMALARI ASILSIZDIR