SAYIN ADNAN OKTAR’IN ARKADAŞ GRUBUNDAN AYRILANLARIN MÜNAFIK İLAN EDİLDİKLERİ İDDİASI ASILSIZDIR

 


Husumetli müştekiler komplo kapsamında ortaya attıkları yalanların birinde, Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarının aralarından ayrılan kişileri güya “münafık” ilan ettiklerini, İslam hakim olduğunda da güya münafıkları cezalandırmayı planladıklarını ileri sürmektedirler. Ancak bununla birlikte tehlikeli gördükleri kişiler olursa, bu kişileri de güya cemaatten ayrılır ayrılmaz karaladıklarını iddia etmişlerdir. Kitapta bu duruma sözde bir örnek olarak da, “Kızıl İmamcılar” adı verilen insanlar hakkında Sayın Adnan Oktar’ın arkadaş grubundan ayrıldıktan sonra çekilmiş gizli kamera görüntülerini vermişlerdir.

Belirtmeliyiz ki, “Kızıl İmamcılar” adı Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları tarafından verilmediği gibi, bu kişilerin uygunsuz görüntülerinin yer aldığı kamera çekimleriyle de Sayın Adnan Oktar’ın arkadaş grubunun hiçbir alakası yoktur. Ortada bu yöndeki iddiaları doğrulayacak bir mahkeme kararı da bulunmamaktadır. İşin gerçeği, nasıl günümüzde Adnan Oktar Davası’nda genç kızlar hakkında cinsel içerikli şantaj görüntüleri çekildiğini iddia edenler oluyorsa, o dönemde de bu tür çekimleri Sayın Adnan Oktar’ın arkadaş grubuyla ilişkilendirenler olmuştur. Her iki iddia da hayali olduğundan hiçbir zaman delillendirilmemiş, buna rağmen Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarını şantajcı bir örgüt gibi göstermek isteyen kişiler tarafından bir bakıma mecburiyetten ortaya atılmıştır.

Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları, aralarından ayrılan insanları “münafık” olarak görmemektedirler. Zaten böyle bir değerlendirmenin dine aykırı olacağı da açıktır. Ayrıca ayrılan bu kişilerin %99’u hiçbir sorun yaşamadan hayatlarına devam etmişlerdir. Kalan %1lik kesim hakkında özellikle sosyal medya aracılığıyla yapılan karalayıcı paylaşımların ise Sayın Adnan Oktar’ın arkadaş grubuyla hiçbir alakası yoktur. Kanaatimizce bu tür paylaşımlar söz konusu kişilerin Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarına karşı öfkelenip hukuki yollara başvurmasını, böylelikle de Sayın Adnan Oktar’ın arkadaş grubunun hukuken zor duruma düşmesini sağlamak isteyenler tarafından yapılmıştır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SAYIN HAKAN EROL’UN “TURNİKE” İSİMLİ KİTABINA CEVABIMIZDIR

KOMPLOCULAR SAYIN ADNAN OKTAR VE ARKADAŞLARININ SAVUNMA GÜCÜNÜ KIRACAK YALANLAR UYDURMUŞLARDIR

SAYIN ADNAN OKTAR’A YÖNELTİLEN EZİYET SUÇLAMALARI ASILSIZDIR